Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulurken kurtarılmak

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, amaçlarına ulaşacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet eder.

Rüyada kendini suda boğulurken görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi suda boğulmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments