Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda insan boğmak

Rüyada suda insan boğmak

Rüyada suda insan boğmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada suda insan boğmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği suda boğmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi suda boğmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini suda boğmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada suda birini boğmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, işinde başarılı olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı suda boğmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda adam boğmak işinden ve parasından olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments