Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı suda boğmak

Rüyada yılanı suda boğmak

Rüyada yılanı suda boğmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ayrılık yaşanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı suda boğmak gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada yılanı suda boğmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulur.

Rüyada bebeği suda boğmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, zarara uğrayacağına, yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini suda boğmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada insanı suda boğmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada suda birini boğmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak hem de zengin biri olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments