Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını pislemek

Rüyada altını pislemek

Rüyada altını pislemek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş için gurbete gidileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, aradığı aşkı bulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada altını pislemek gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Rüyada altına pislediğini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada altına pislemek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, rızık elde edeceğine, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek sorunlarını gidereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada altını pislediğini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı yorulur.

Rüyada kendi altını pislemek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada altını pislemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin pislediğini görmek huzurlu günler geçirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments