Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek kendisine olan güveninin azalacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altına pislediğini gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi altını pislemek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına pislemek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altını pislemek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Rüyada altını pislediğini görmek maddi imkânlarının azalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada altına pislediğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin pislediğini görmek sürekli yerinde sayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments