Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına pislemek

Rüyada altına pislemek

Rüyada altına pislemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına pislemek gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Rüyada kendi altını pislemek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada altını pislemek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, güzel davetler alacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altına pislemek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına pislediğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altını pislediğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırına pislemek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments