Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin pislediğini görmek

Rüyada güvercin pislediğini görmek

Rüyada güvercin pislediğini görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hasret içinde kalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada güvercin pislediğini gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Rüyada güvercin pislediğini görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bir anda yükseleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tencereye pislemek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada camiyi pislemek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi altını pislemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Rüyada altına pislemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments