Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını pislediğini görmek

Rüyada altını pislediğini görmek

Rüyada altını pislediğini görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, masraflarının azalacağına, aradığı çareleri bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını pislediğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada altını pislediğini görmek kalbini tekrar hayata açacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını pislemek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, gelişeceğine inanılır.

Rüyada altına pislemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalettir.

Rüyada kendi altını pislemek işlerinin yarıda kalacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına işarettir.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altına pislediğini görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına alamet eder.

Rüyada seccadeye pislemek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments