Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına pislediğini görmek

Rüyada altına pislediğini görmek

Rüyada altına pislediğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına pislediğini gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kendi altını pislemek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altına pislemek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına pislediğini görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, çok mutlu edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada altını pislemek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada altını pislediğini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi pislediğini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments