Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun altını pislediğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek kimseye minnet etmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun pislediğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, stresini atacağına alamet eder.

Rüyada altını pislediğini görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada kendi altını pislemek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada altını pislemek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına pislemek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Rüyada altına pislediğini görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments