Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi altını pislemek

Rüyada kendi altını pislemek

Rüyada kendi altını pislemek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzura kavuşacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Rüyada kendi altını pislemek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sırların ortaya çıkmasına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada altını pislediğini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işarettir.

Rüyada altına pislediğini görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altına pislemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada altını pislemek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sevgi göreceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi altını pislemek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada yatağa pislemek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments