Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeye pislemek

Rüyada seccadeye pislemek

Rüyada seccadeye pislemek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccadeye pislemek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada seccadeye pislemek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iyi hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine pislediğini görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne pislemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önüne pislemek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşırına pislemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işarettir.

Rüyada atın pislediğini görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments