Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, zarara uğrayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, itibarın sarsılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına inanılır.

Rüyada dudaklarından öpmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek işten eve bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaktan öpmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments