Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin dudağından öpmek

Rüyada bebeğin dudağından öpmek

Rüyada bebeğin dudağından öpmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerin hafifleyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayırlı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Rüyada bebeği dudağından öpmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sorumluluk alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını dudaktan öpmek işindeki bereketin de çoğalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada birini dudaktan öpmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments