Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, dileklerinin de kabul olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu cezaevinde gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek kazancın gittikçe azalacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevini girmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek kendisine olan güveninin azalacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine girmek işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ağız tadından olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments