Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yetim sevindireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendi işini kuracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada cezaevini girmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada cezaevi müdürü görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada cezaevi arabası görmek mutlu günler yaşanacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments