Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek sağlığının da bozulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments