Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, şöhret elde edeceğine, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, adını herkese duyuracağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek kişinin şifa bulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, yüksek makamlara geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments