Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevini girmek

Rüyada cezaevini girmek

Rüyada cezaevini girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevini girmek gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada ailecek cezaevine girmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinde girmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevine girmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada cezaevi girmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada askeri cezaevine girmek sorunların teker teker aşılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret eder.

Rüyada açık cezaevine girmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments