Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu cezaevinde görmek

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Rüyada oğlunu cezaevinde gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek malını ve canını riske edeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevi görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalettir.

Rüyada cezaevinde yatmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevinde girmek elindekileri de yitireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada cezaevini görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments