Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine girmek

Rüyada cezaevine girmek

Rüyada cezaevine girmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Rüyada cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada askeri cezaevine girmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada açık cezaevine girmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinde girmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada cezaevi girmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek yürek yakan biri haline geleceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ailecek cezaevine girmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevini girmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada cezaevine girmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments