Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek

Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek

Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu boğulmuş gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun bokunu görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, parasız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu boğulmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments