Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek insanların birbirine kenetleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz boğulmak yaralarına da merhem olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments