Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu boğulmak

Rüyada çocuğu boğulmak

Rüyada çocuğu boğulmak yolunda devam edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, başına türlü işler geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu boğulmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments