Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun bokunu görmek

Rüyada çocuğun bokunu görmek

Rüyada çocuğun bokunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, herkesin şaşırtılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun bokunu gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çok para kazanılacağına, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işarettir.

Rüyada çocuğun bokunu görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments