Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun boğazını kesmek

Rüyada çocuğun boğazını kesmek

Rüyada çocuğun boğazını kesmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, kalkınacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, rahatın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını kesmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Rüyada kadının boğazını kesmek yeni başlangıçlar yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı boğazından kesmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments