Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin boğazını kesmek

Rüyada bebeğin boğazını kesmek

Rüyada bebeğin boğazını kesmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, iyilik bulacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada adam boğazını kesmek resmi bir kurumda işe girileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan boğazı kesmek elinin darlığa düşeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanı boğazından kesmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, koyu sohbetler edeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek eşlerin boşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz kesmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments