Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının boğazını kesmek

Rüyada bir kadının boğazını kesmek

Rüyada bir kadının boğazını kesmek umduklarını bulamayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, de zenginliğe kavuşacağına, geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada kadının boğazını kesmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, insanların afiyet bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın boğazı kesmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, korkularının yok olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada insanın boğazını kesmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Rüyada kendi boğazını kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada insan boğazı kesmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments