Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun boğazını kesmek

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek helal rızıklara kavuşulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek aile bireylerinin arasının açılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada kızının boğazını kesmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birini boğazını kesmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada adamın boğazını kesmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments