Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boğazını kesmek

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kazancında artış olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek bazen de rahat geçeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek yaptığı hatalardan ders alacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazını kesmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek düzenli bir işe girileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments