Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın boğazını kesmek

Rüyada kızın boğazını kesmek

Rüyada kızın boğazını kesmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, borçların hafifleyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kızın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kızın boğazını kesmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada kızının boğazını kesmek büyük özgüven kazanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek işten yana kısmetinin kapanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, geçiminin güçleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada insan boğazı kesmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada karısının boğazını kesmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, onları okula göndereceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada annenin boğazını kesmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments