Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin boğazını kesmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kendi boğazını kesmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bunun farkına varacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada karısının boğazını kesmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments