Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını ıslak görmek

Rüyada altını ıslak görmek

Rüyada altını ıslak görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çıkmaza gireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada altını ıslak gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altını ıslak görmek sağlık sorunlarının artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak odun görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak banyo görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ıslak minder görmek kötü günler görüleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, mallarının artacağına yorulur.

Rüyada ıslak toprakta yürümek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yatak görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ekmeğinin azalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak peçete görmek renk ve eğlence geleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, inancının eksileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments