Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yatak görmek

Rüyada ıslak yatak görmek

Rüyada ıslak yatak görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ıslak yatak gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada ıslak yatak görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada yatağı ıslak görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada yatağını ıslak görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halıyı ıslak görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına inanılır.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada evi ıslak görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kazak görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments