Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak minder görmek

Rüyada ıslak minder görmek

Rüyada ıslak minder görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada ıslak minder gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak minder görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mindere oturmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, küslükleri gidereceğine delalet eder.

Rüyada yer minderi görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı haberler alınacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sünger minder görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz minder görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işarettir.

Rüyada kirli minder görmek terfi alamayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi minder görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada yün minder görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sabrını zorlayacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments