Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak toprakta yürümek

Rüyada ıslak toprakta yürümek

Rüyada ıslak toprakta yürümek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, rızkın artacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ıslak toprakta yürümek gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada ıslak toprakta yürümek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak toprağa basmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada ıslak toprak kazmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak toprak görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çimende yürümek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, onların güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak üstünde yürümek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın üstünde yürümek kişinin başarılarının artacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulur.

Rüyada toprak üzerinde yürümek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments