Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak banyo görmek

Rüyada ıslak banyo görmek

Rüyada ıslak banyo görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük tartışmalara gireceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada ıslak banyo gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Rüyada ıslak banyo görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalettir.

Rüyada ıslak bebek görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet eder.

Rüyada ıslak tişört görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ıslak birini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ıslak kömür görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek aylık gelirinin artacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kek görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments