Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak peçete görmek

Rüyada ıslak peçete görmek

Rüyada ıslak peçete görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın alamet etmektedir.

Rüyada ıslak peçete gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada ıslak peçete görmek malının ve parasının da artacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüklü peçete görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin peçete verdiğini görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Rüyada siyah peçete görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerinin artacağına yorulur.

Rüyada renkli peçete görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeşil peçete görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada peçete satın almak dertlerinin artacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boklu peçete görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments