Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak odun görmek

Rüyada ıslak odun görmek

Rüyada ıslak odun görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada ıslak odun gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada ıslak odun görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Rüyada ıslak olduğunu görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak pamuk görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak ayakkabı giymek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, özgüveninin artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak ceviz görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada ıslak paspas görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çanta görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments