Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunda sivilce görmek

Rüyada çocuğunda sivilce görmek

Rüyada çocuğunda sivilce görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, üzüntülerinin son bulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet eder.

Rüyada çocuğunda sivilce gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada çocuğunda sivilce görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, güzel bir evliliğe, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret eder.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments