Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, elinin darlık görmeyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak kişiye hep umut olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet eder.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilceler görmek insanlar arasında yüceleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments