Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünden sivilce sıkmak

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, ekmeğinin azalacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada para yüzünden kavga etmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden maske çıkarmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünden yaralandığını görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, saygın biri olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek arkasından gıybet edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments