Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda sivilce sıkmak

Rüyada burunda sivilce sıkmak

Rüyada burunda sivilce sıkmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet eder.

Rüyada burunda sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada burundan sivilce sıkmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada burun sıkmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yoksulluğa delalettir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işarettir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments