Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilceler görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek düze çıkacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Rüyada yüzde sivilce görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments