Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise tokat atmak

Rüyada polise tokat atmak

Rüyada polise tokat atmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işinde de hep başarılı olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulur.

Rüyada polise tokat atmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada polise tokat atmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten tokat yemek geçim sıkıntısının biteceğine, huzurunun artacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada geline tokat atmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, giderileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine tokat atmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine tokat atmak zahmetinin çoğalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğuna tokat atmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada hanımına tokat atmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments