Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye tokat atmak

Rüyada sevgiliye tokat atmak

Rüyada sevgiliye tokat atmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye tokat atmak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, başarıların devamlı olacağına, hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiline tokat atmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, elini haramdan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye tokat atmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak sevindirici haberler alınacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine tokat atmak endişelerini silip atacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak çok iyi giden işlerin duracağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana tokat atmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments