Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna mezar kazmak

Rüyada çocuğuna mezar kazmak

Rüyada çocuğuna mezar kazmak işlerinin daha kötüye gideceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarını kazdığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mezarını kazmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada mezarı kazmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments