Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarını kazdığını görmek

Rüyada mezarını kazdığını görmek

Rüyada mezarını kazdığını görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iyi hissedeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bahtının açık olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada kürekle mezar kazmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni mezar kazmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada bebek mezarı kazmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde mezar kazmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mezar yeri kazmak kısmetin bollaşacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski mezar kazmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments