Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı kazmak

Rüyada mezarı kazmak

Rüyada mezarı kazmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada yakının mezarını kazmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık kazmak eğlenceli günler geçireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarı kazmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada mezarını kazmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments