Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezar kazdığını görmek

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dolu mezar kazmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömülü mezarı kazmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık kazmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yakının mezarını kazmak her konuda şansın yaver gideceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments